Vrijwilligersborrel

Na een paar jaar met corona, vonden we het tijd om de vrijwilligers weer eens in het zonnetje te zetten. Daarom hebben we op 4 november 2022 weer de vrijwilligersborrel georganiseerd.

De voorbereidingen worden in goede samenwerking voltooid. Van het regelen van een presentje, boodschappen en natuurlijk ook een gezellige uitstraling.

Leroy maakte samen met Marieke overheerlijke borrelplanken.

Junis, Harm en Tijn hebben onder leiding van Patrick de slingers opgehangen.

Marjoleine zorgde voor een leuke plant en iedereen droeg zijn steentje bij.

Er waren veel bewoners aanwezig en de volgende keer plannen we de avond zo in dat de Willem 2 supporters er ook bij kunnen zijn J

 

Toen de vrijwilligers kwamen werden ze meteen bediend met een kopje koffie of thee met een lekker plakje cake en/of een slagroomsoesje.

Door Junis werden ze welkom geheten en werd Hermia extra in het zonnetje gezet omdat ze 12.5 jaar vrijwilligster is bij Olivier. Dit zag ze niet aankomen, maar ze was enorm blij met haar beeldje, bloemetje en kaart. Daarna kregen alle vrijwilligers hun jaarlijkse bedankje van Jacqueline en Hanneke. Iedereen was erg verrast en blij met hun bon om zelf te besteden.

 

Iedereen kletste met elkaar, maakte grapjes en wat hebben we enorm met elkaar gelachen. De hapjes en drankjes gingen er goed in, wat zat iedereen lekker te smullen! Harm pakte tegen het eind van de avond zijn gitaar erbij voor leuke muziek en er werd zelfs mee gezongen.

 

Daarom is het ook niet gek dat de vrijwilligers zoveel complimenten gaven over de lekkere hapjes en de gezellige avond.

 

Wij hebben er van genoten samen met de vrijwilligers en de bewoners!

Dat is ook wel te zien aan de leuke foto’s!

 

Groetjes van Marian, Marianne, Sabrina en Ingrid

naar boven ↑
© 2009-2020 Copyright Stichting Olivier Moergestel en Vereniging Olivier Moergestel
”alt_tekst”  Site Ontwerp Rachel & co   ”alt_tekst”
//