Uit eten bij La Cubanita

Op vrijdag 3 maart gingen we met de bewoners uit eten. Onze huisbewaarder Ingrid stuurde ons een lief berichtje en wenste ons allemaal veel plezier toe.
Met het taxivervoer is het altijd afwachten hoe we van A naar B komen, maar het is weer gelukt. 🙂

Eenmaal bij het restaurant was het even survivallen om op onze plaats te komen. Maar wat zag het er gezellig uit. Toen de groep compleet was konden we gaan bestellen. Wat een lijsten worden dat als je voor iedereen per ronde 2 tapas mag kiezen. Iedereen kon kiezen uit koude, vlees-, vis- en vegatapas en gelukkig was er voor iedereen wat wils.
Met veel grapjes en gezellige klets zaten we te genieten van onze hapjes. Ach, dat er dan soms eentje vergeten wordt, geeft niks en werd de volgende ronde gewoon nog eens besteld. Dat er soms ook dubbele of andere tapas aan onze tafel gebracht werden die niemand besteld had, vonden ze natuurlijk ook niet erg. Want ze zaten allemaal echt te smullen van hun zelfgekozen hapjes.

Wat een hoop positiviteit kwam er terug van bewoners! Het was super! kei lekker! Genieten! Leuk! En ouderswets gezellig!
Iedereen heeft ervan genoten, al duurt het eten zo wel langer dan ze gewend zijn, is kiezen soms toch best wel moeilijk en willen sommigen liever 1 keer een bord eten voor hun neus 🙂

Wat hebben we gelachen en dit soort activiteiten vinden ze erg leuk!
En als zij genieten; dan genieten wij ook!

Liefs,
Jolanda S, Mariëlle en Ingrid

La Cubana was Supergezellig

naar boven ↑
© 2009-2020 Copyright Stichting Olivier Moergestel en Vereniging Olivier Moergestel
”alt_tekst”  Site Ontwerp Rachel & co   ”alt_tekst”
//