Twee Olivier-bewoners zijn ‘Kreatief in Kerstsfeer’

Ook dit jaar is Moergestel een ‘kerstdorp’. Een van de activiteiten in het dorp is een expositie in galerie De Verdieping, op de eerste etage van Den Boogaard. Aan ‘Kreatief in Kerstsfeer’ doen twee kunstzinnige bewoners van Olivier mee.

Marjoleine exposeert keramisch werk, dat ze in het Moergestelse atelier van Ineke van de Loo het licht heeft laten zien. Ook bij zorgatelier Walap heeft Marjoleine de afgelopen jaren de kneepjes van het kunstvak geleerd.

Thijs toont het schilderij van zijn vader Bert, aan wie Olivier zoveel te danken heeft, samen met zijn hond Max. Ook de impressie in olieverf van zijn grootvader exposeert Thijs. In het Hilvarenbeekse atelier van Carla, de moeder van Tijn, heeft Thijs er het hele jaar op vrijdagen aan geschaafd. Ook bij Artenzo, creatieve dagbesteding van Amarant, is Thijs al jaren vaste klant.

‘Kreatief in Kerstsfeer’ is zaterdag 17 december van start gegaan. Van 11 tot 17 uur is de expositie tot en met 8 januari te bezoeken in de weekenden, inclusief tweede kerstdag.

 

naar boven ↑
© 2009-2020 Copyright Stichting Olivier Moergestel en Vereniging Olivier Moergestel
”alt_tekst”  Site Ontwerp Rachel & co   ”alt_tekst”
//