Het zorgteam van Olivier zoekt versterking

Olivier heeft een vacature voor Persoonlijk Begeleider en heeft onderstaande oproep in het Nieuwsklokje geplaatst:
 
Het zorgteam van Olivier in Moergestel zoekt versterking. En wie weet ben jij wel onze nieuwe PERSOONLIJK BEGELEIDER voor 28 tot 32 uur per week.
 
Olivier bestaat uit twaalf bewoners met verschillende beperkingen en talenten. Ze hebben allemaal 24-uurs zorg nodig, wat betekent dat op het rooster ook slaap- en weekenddiensten staan. Een gemiddelde dienst bestaat uit 7 aaneengesloten uren.
 
De twaalf – twintigers, dertigers en veertigers – vormen een hechte woongemeenschap in wat wel ‘het gezelligste huis van Moergestel’ wordt genoemd. Het zorgteam staat ook garant voor de prima sfeer in huis.
 
Olivier is dertien jaar geleden opgericht als ouderinitiatief. Nog altijd is de familie nauw betrokken bij het reilen en zeilen in de appartementen met gemeenschappelijke woonkamer en keuken naast de Reusel. Voor de zorg doet de stichting achter Olivier een beroep op ASVZ.  
 
Meer informatie vind je elders op deze website. Over de inhoud van de vacature kun je ook contact opnemen met  teamleider Jolanda van den Berg (06-10418384).

De volledige vacaturetekst is te vinden op de website van ASVZ:  (Persoonlijk begeleider (ouderinitiatief Olivier) – WerkenbijASVZ.nl).

We hebben een leuk filmpje waarop onze bewoners je alvast welkom heten: een wervend promotiefilmpje!

Solliciteren kan via ASVZ maar je kunt ook een mail of een brief sturen aan Olivier.

Het mailadres: olivier@oliviermoergestel.nl.

Je kunt ook schrijven naar: Raadhuisstraat 36, 5036 AP Moergestel), onder vermelding van ‘vacature persoonlijk begeleider’.

naar boven ↑
© 2009-2020 Copyright Stichting Olivier Moergestel en Vereniging Olivier Moergestel
alt_tekst  Site Ontwerp Rachel & co   alt_tekst