Een dagje naar Snowworld

8 FEBRUARI ONZE DAG NAAR SNOWWORLD

Eindelijk was het dan zover! Mijn idee om te indoor skiën was na een paar jaren eindelijk uitgekomen ter voorbereiding van de wintersport vakantie die er aan zat te komen.
Na weken van voorbereiding gingen we dan met de autobus van Gert (de man van Anita onze gastvrouw zodat we geen taxi hoefden te bestellen) wat erg fijn was.
Skikleren aan, en skitoebehoren bij voor degene die dat had, en snoep en drinken waarvoor onze gastvrouw had gezorgd, gingen we met bus, een aantal bewoners (Junis, Guy , Paulien) Frank onze begeleider en Anita onze gastvrouw naar de indoor skihal Snowworld in Landgraaf, Limburg.
Na ingecheckt, de benodigde skispullen geleend te hebben en goed en wel aan t skiën te zijn, bleek al snel boven Franks verwachting, die zelf skileraar is geweest, dat skiles niet echt nodig was voor ons, die skieden alsof ze het al jaren deden. Wat ook zo was. Guy was zoals altijd als eerste beneden, daarna ik en daarna de rest.
Na een aantal afdalingen te hebben gemaakt en wat te hebben gedronken, besloten Harm en Junis de waaghals uit te hangen door te gaan schansspringen. Na 2 pogingen maakte Frank (die ons wel eens wilde zien schans springen) er een paar filmpjes van. Helaas kwamen Harm en Junis helaas ten val maar ze gingen dapper door. Ook al deed het bij Harm wel een beetje zeer. Na nog wat gedronken te hebben, zijn we als afsluiting bij de pizzeria `Happy Italy’ wat gaan eten en was het een geslaagde dag.

Met vriendelijke groet,
Harm de Ruiter

naar boven ↑
© 2009-2020 Copyright Stichting Olivier Moergestel en Vereniging Olivier Moergestel
alt_tekst  Site Ontwerp Rachel & co   alt_tekst
//